Ha nyáriszünet, akkor jogsi!

Marietta

04 július 2021

Nincs hozzászólás

Home Blog

Szerezz „B” kategóriájú jogsit még idén nyáron a SA-GO-nál!

Szerezz „B” kategóriájú jogsit még idén nyáron a SA-GO-nál!

Sokan időzítik a nyári szünetre a jogosítvány megszerzését: jó döntés, hisz számtalan előnyét élvezhetjük annak, ha az iskolai tanszünetet használjuk ki, hogy megtanuljunk vezetni.

 

Nézzünk néhányat:

 

  • Kötetlen időbeosztás, gyorsabb jogsiszerzés

A nyár beköszöntével a diákok rugalmasabban rendelkeznek szabadidejük felett, sokkal sűrűbben van lehetőségük a gyakorlati órákra eljárni, ezáltal meggyorsíthatják a jogosítvány megszerzésének idejét.

 

  • KRESZ tanulás bárhol, bármikor

Tudtad, hogy már online is van lehetőség a KRESZ tanulásra? Bizony, nem városi legenda, hogy egy számítógép vagy egy okostelefon segítségével, akár a nyaralás alatt is abszolválhatod a KRESZ tanfolyamot.

A különböző multimédiás elemekkel, interaktív animációkkal, videókkal tarkított tanulási módszer segítségével könnyen elsajátítható a vezetéshez szükséges elméleti tananyag.

Az online KRESZ tanulásról további információkat és a jelentkezés részleteit ITT találod.

 

  • Nagyobb forgalomnak köszönhetően nehezebb forgalmi szituációk elsajátítása

A megnövekedett nyári forgalom még előnyünkre is válhat! Használd ki, hogy bonyolultabb közlekedési szituációkat biztonságban gyakorolhatod oktatód jelentlétében! Így a későbbiekben sem kell aggódnod, ha például a reggeli csúcsban indulsz útnak, tudni fogod, mit kell tenni egy járművekkel tömött úton.

 

  • Ha ügyes vagy, nyár végén már kezedben tarthatod a jogosítványodat

Jelentkezz időben Győrben induló tanfolyamainkra és a következő tanévet már jogsival a kezedben indíthatod. Ez azért elég menőn hangzik, ugye?

Ehhez nem kell mást tenned, mint weboldalunkon keresztül jelentkezni induló tanfolyamaink egyikre, ezt követően pedig a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot és tájékoztatunk a részletekről.

 

Tanfolyamaink Győrben:

  • 2021. július 12. 16:00 óra
  • 2021. augusztus 11. 16:00 óra
  • 2021. szeptember 10. 16:00 óra
  • Szeretettel várunk, nálunk nem fogsz csalódni! 😊