KRESZ tanfolyam online

Marietta

30 november 2020

Nincs hozzászólás

Home Blog

KRESZ tanfolyam bárhol, bármikor

KRESZ tanfolyam bárhol, bármikor

Mi is az, az e-learning? Félni kell tőle? Tényleg könnyen lehet online tanulni a KRESZ-t? Sokáig sorolhatnánk az ehhez hasonló kérdéseket, amiket naponta kapunk, éppen ezért most az online KRESZ tanfolyam lehetőségét, azaz az E-Learninget vesszük górcső alá.

 

Nagyon sokan vagytok, akiknek az iskolán, egyetemen vagy akár munkán kívüli elfoglaltságaik miatt nincs idejük tantermi (hagyományos) KRESZ tanfolyamon részt venni. Nektek ajánljuk az online, vagy más néven e-learning képzést.

Magyarországon 2011 óta van lehetőség a vezetni tanulóknak a hagyományon elméleti tanfolyam mellett, online úgy nevezett e-learning formájában elvégezni a KRESZ tanfolyamot. Iskolánkban, Győrben a kezdetektől biztosítjuk az online KRESZ tanfolyam lehetőségét.

Az tananyagot egy online felületen keresztül lehet elérni. Nincs másra szükséged csak internetelérésre és egy laptopra, számítógépre vagy akár a telefonodra.
A tananyag lényegre törő szövegrészekkel, multimédiás elemekkel, ábrákkal és interaktív animációkkal, videókkal segíti a tanulást. A forgalmi helyzeteket szituációs gyakorlatokkal teszi bárki számára könnyen érthetővé, ezek az életszerű példák nagyban segítik a tanulást.

Az online tananyag tanulása egy nagyon szigorú és következetes rendszer alapján lett kitalálva. A tananyag részei, úgynevezett modulok lezárását követően folyamatos tesztkérdéseket kapsz, ezzel is könnyítve a tanulást, így egyfajta visszacsatolást kapsz a már megszerzett tudásodról.

Habár az oktatóanyag rugalmas, azaz bármikor vissza lehet térni egy-egy anyaghoz, a rendszer ragaszkodik egy sorrendhez, ami szerint lehet haladni a tananyagban.

A tesztek a hatósági vizsgán előforduló kérdésekkel készítenek fel a KRESZ vizsgára.
Nem említettük még az online tanulás legnagyobb előnyét: bárhol és bármikor elérhető a tanagyag, így kényelmesen otthonról is elsajátíthatod a KRESZ tanulást, akár külföldről is tanulhatsz.
Amit még fontos tudnod, hogy (a hiedelemmel ellentétben) az e-learning tanfolyam nem jár többlet költséggel.

Ha sikerült közelebb hozni Hozzád az online KRESZ tanulást, akkor nincs más dolgod, csak felkeresni győri iskolánkat és jelentkezz tanfolyamunkraOnline jelentkezés! 😉