Koronavírus - intézkedések

Marietta

28 március 2020

Nincs hozzászólás

Home Hírek

Információk a koronavírussal kapcsolatban

Információk a koronavírussal kapcsolatban

Kedves Tanulók!

 

A Magyarországon is felbukkant koronavírus okozta válsághelyzetre reagálva az alábbi változásokkal kell számolni autósiskolánkban.

 

Kérjük, hogy a fertőzési gócpontoknak számító területekről érkező, külföldi utazáson résztvevő, vagy külföldi országokból vendégeket fogadó családok tagjai maradjanak távol az autósiskolától 14 napig. 

 

Iskolánkban bevezetjük a fertőtlenítő használatát, a gyakorlati vezetés megkezdése előtt kérünk mindenkit, használjon kézfertőtlenítőt, ezzel is csökkentve az esetleges fertőzés veszélyét.

 

Arra kérünk mindenkit ebben a speciális helyzetben, hogy döntései meghozatalakor a közösség érdekeit helyezze előtérbe, háttérbe szorítva a saját érdekeit! Minden beteg-, beteggyanús tanulónkat azonnal el kell küldenünk az elméleti, illetve a gyakorlati órákról.
A tilalom jelenleg a száz fő fölötti beltéri rendezvényekre vonatkozik, vagyis iskolánkra nem. Ha iskolai zárlat lesz, de nem lesz kötelező az autósiskolákra, akkor az elméleti és gyakorlati foglalkozások továbbra is megtartásra kerülnek a fent vázolt biztonsági intézkedések megtartása mellett.
Az esetleges bezárás miatt az elmaradó órák mindenképp pótlásra kerülnek.

 

Köszönettel,
SA-GO Autósiskola  🚗 😊