"Szerettem volna, ha a feleségem biztos kezekben tanulhatja a vezetést"

Marietta

27 szeptember 2021

Nincs hozzászólás

Home Blog

Berki István ETO játékos is a SA-GO-t ajánlja

Berki István ETO játékos is a SA-GO-t ajánlja

A SA-GO Autósiskolára esett a választása Berki Istvánnak, a kiváló sportoló feleségének keresett olyan autósiskolát, ahol magabiztos vezetési tudásra tehet szert. Így kerültünk kapcsolatba az ETO támadójával, aki 2020. augusztusa óta futballozik Győrben.

Nem mindennapi dolog egy autósiskola életében, hogy egy igazán nagy sportoló felkeressen minket, így mi sem szalasztottuk el a lehetőséget, hogy jobban megismerhessük őt.

 

„Focilabdával a kezemben születtem, így nehéz lenne megválaszolni, hogy mióta focizom” – kezdte vidáman a beszélgetést István.

 

Hogy érzed magad Győrben? Hogy tetszik a város?

„Szívesen jöttem Győrbe! Igazán otthon érezzük itt magunkat. Nagyszerű ez a város, csupa kedves emberrel.”

 

Ezt jó hallani! Milyennek látod a győri közlekedést, közlekedési kultúrát?

„Alapvetően elég tempósnak tartom a közlekedést Győrben. Ez nem meglepő, hisz egy nagyvárosról beszélünk, ennek ellenére mégis biztonságban érzem magam a forgalomban.”

 

Szeretsz vezetni? Mit jelent számodra a vezetés?

„Igen, nagyon szeretek vezetni. A mindennapjaim része, teljesen kikapcsol, ha kormány mögött ülök.”

 

Mit üzensz azoknak, akik jogosítványszerzés előtt állnak?

„A legfontosabb üzenetem, hogy legyenek kitartóak! Ahogy az élet más területein, úgy itt is igaz, a befektetett munka meghozza gyümölcsét.”

 

Miért ajánlod a SA-GO Autósiskolát?

„Már az első pillanatban megfogott, hogy ez egy családi vállalkozás. Szerettem volna, ha a feleségem biztos „kezekben” tanulhatja a vezetést. Olyan autósiskolát kerestünk, ahol nem csak a jogsi megszerzése a fontos, hanem az is, hogy olyan magabiztos tudásra tegyen szert, hogy adott esetben egy budapesti forgalom se okozzon neki problémát. A SA-GO-nál egyből éreztem ezt az elszántságot, hogy ők tényleg meg akarják tanítani JÓL vezetni a leendő sofőröket.”

 

Berki István 1994-ben született Vácott. A 27 éves támadó játékos az elmúlt években megfordult Kazincbarcikán, Balmazújvárosban, Siófokon, a Puskás Akadémiánál, Csákváron és Vácon is.

Nagyon örülünk, hogy 2020-ban az ETO-hoz igazolt és Győrben láthatjuk őt játszani.

További sikereket kívánunk mind a pályán, mind pedig a magánéletben!